EXPERTER PÅ

GOLV & VÅTRUM

SUPER KAMPANJ PÅ IFÖ SPIRA!

Ifö Spira 6260 WC-stol

3 595,00 :- Ordinarie pris: 6 378,00 :-

Vi erbjuder hemleverans, installation samt bortforsling av er gamla toalettstol inom närområdet - 1500:- efter preliminärt ROT-avdrag.
Kontakta oss vid intresse av tjänsten.

Ifö Spira 6260 är helt utan spolkant vilket gör att bakterier och smuts inte har någonstans att gömma sig och WC-stolen blir mer lättstädad och hygienisk. WC-stolen har hel cisternkåpa med en separat innercistern för vattnet. På så vis undviks kondens på cisternkåpan och den blir också tystare vid återfyllning. Fresh WC, som ger doft och underlättar rengöringen, är standard och doseringstabletten stoppas i via spolknappen. Sitthöjd utan sits 42 cm. 4/2-litersspolning. Inbyggt s-lås. Spolknapp i blank krom.

Ifö Spira har vår rengöringsvänliga glasyr Ifö Clean.

Design Knud Holscher.

Passar till Ifö Support toalettarmstöd 98126 tillsammans med Ifö Spira WC-stol 626009211020, hårdsits och håltagning för armstöd, RSK 7811040


RONNEBY GOLV AB

Ronneby Golv's affärsidé är att inom badrumsinredning, vägg och golvbranschen vara en tillförlitlig leverantör av såväl varor som tjänster. Vårt arbetslag erbjuder högkvalificerade tjänster inom golvläggning, golvslipning, våtrumsarbeten samt montering av kakel och klinker.

Ronneby Golv är GVK - auktoriserade och behöriga enl. branschregler. 
I butiken erbjuder vi förutom olika sorters golv, kakel, klinker och tillbehör, badrumsinredningar med allt från möbler till massagebadkar.

GE OSS DIN IDÉ, VI LÖSER RESTEN

I BUTIKEN

I butiken kan man hitta badrumsinredningar och kolla in i våra  montrar som regelbundet uppdateras med det senaste från våra leverantörer.

Hafa Sun badrumsmöbel

Nyrenoverade kontoret

Temal Badrumsmöbel

GILLAR DU VÅRT ARBETE?