Ifö Spira 6261 WC-stol Förhöjd

WOW!

Toalettstol Ifö Spira 6261 Rimfree Hög Modell för Limning är en hög toalett (46 cm sitthöjd utan sits) utan spolkant vilket gör att smuts och bakterier inte har någonstans att gömma sig. Detta innebär att toalettstolen blir mer lättstädad och hygienisk.Ifö Spira har en hel cisternkåpa och en separat vattencistern för att förhindra kondens och ge tystare återfyllning. Fresh WC, som ger doft och underlättar rengöringen, är standard och doseringstabletten stoppas i via spolknappen. Toalettstolen limmas fast i golvet. Design: Knud Holscher.
Komplettera med doseringslösning Domestos Fresh WC 5-pack.
Denna toalett har 4/2-litersspolning som enkelt kan ställas om till 6/3-liters dubbelspolning eller enkel 6-litersspolning genom spolknappen. Den har ett inbyggt s-lås och toaletten är behandlad med Ifös rengöringsvänliga glasyr, Ifö Clean, och den godkänd enligt Nordic Quality.
Ifö Clean
Toaletten har en ytbehandling som ger porslinet en hård, jämn och slät yta. Det gör det svårare för kalk och smuts att fästa vilket förenklar rengöringen av porslinet och det ser fräschare och nyare ut under en längre tid.

5 095,00 kr 9 835,00 kr